Asiye02 Alpaslan123 hic bi şekilde hissetme ve agri yok canım. Sadece iki tane dikiş attilar onu bile hissetmedim.
anneyimmm_ Sweet_mom bende 3750 doğurdum dikişimin çokluğu oğlumun kafasının az yan gelişindendi seninki düz gelir inş öylelikle kolay olur 🤲🏻
Mayaslan Sweet_mom yapılır, 5bucuk kiloyla yapan da var ama çatı genişliği ve ilk doğum olup olmadığı önemli olan, birden fazla doğum yapanlar pırt diye çıkartıyor 😅 annem lavaboya diye gidip çocukla gelirdi oturma odasına 😅 5 çocuk olunca.
anneyimmm_ Sweet_mom maalesef suni sancı oğlum iriydi kafası yan geldi benim hemoroid im oluştu derken biraz zor oldu hikayem profilimde biraz negatif inş sizinki iyi olur
Elikra Sweet_mom birebir aynı olmuyo ki benim oğlum doğana kadar 4e yakın kilosu dedi doktor 41 haftalıkken doğdu ve 3500 gr dı.
Tugbaa2937 Sweet_mom hayır normal doğuma engel değil senin catinda sıkıntı yoksa doğar zaten suni sancidan korkma öyle bianda verip dayanılmaz sancıların olmuyor. Çok yavaş veriyorlar.
Firdesy Sweet_mom 3,750 gramla kızımı normal doğumla kucağıma aldım suni sancıyla başlatıldı doğum çünkü gelmeye hiç niyeti yoktu
Yusufhalime Sweet_mom hayir kendi sancimla oldu 40+6 da ikinci dogumumda 41+3 te yine kendi sancimla oldu 3650 doğdu bebeğim şuan 3.ye hamileyim 39+1
Firdesy Sweet_mom Öğlen 1,2 gibi suni verdiler ama çok şiddetli değildi ara sıra gelip gidiyordu akşam 18,15 de doğdu fıstığım
kuzeymomsss Sweet_mom çatıya bağlı bence canım benim annem kardeşimi 4500 kiloyu geçik normal doğum ile doğurdu