pijamaboregi Edanur_Dilek betanın çıktığı sayı değil artış şekli önemli düzenli artıyorsa problem yok 3+6 da 32 ile öğrendim
DeryaSekban Edanur_Dilek yüksek çıkmasında bir problem yok her 2 günde bir min. 2 katı artması gerekli o kadar.
hunilimom Edanur_Dilek benim ile aynı haftadasın bende yarın vericem çoğul gebelik olmasın? Bi kaç arkadaşla konuştum hepsinin dusuktu aklıma geldi
Selindrellaa Edanur_Dilek böyle yüksek çıkanda test tekrarlamıyorlar diye biliyorum sonuç iyi bence. Benim 5 haftalıkken 7100dü tek gebelik. Her şey normaldir inşallah canım doktoruna Bi an önce git için rahatlar😊
Edanur_Dilek @hunilimom arkadaşlarının kacti mesela normalde son adetim 11 Kasım 4+5 im ama bugün testim sonucu 1480 di insan bı heyecanli panik oluyor 😍
hunilimom Edanur_Dilek 10 kasım di en son bugün 200 kusur çıktı bi arkadaşım da senin gibi 2217 di seninkinden fazla onun ki 5 haftalıktı bende yarın vericem bakalım ne olucak benim de 13 kasım son adet tarihi
Edanur_Dilek @Selindrellaa Senin gayet iyi değerin canım 😍 İnsan korkuyor ilk gebeliğim bide sağlık ocağında yaptırdım pazartesi asıl doktoruma gidcem sizce cokmu yüksek ki değerim çok yüksek olması önemli biseymi acaba 🥴
Edanur_Dilek @hunilimom Çok yakınız seninle de 😍 hadi bakalım seninde sonucu bekliyorum yarın buraya canım
hunilimom Edanur_Dilek vallahi öyle bende de aşırı bi heyecan var uykum kaçtı seni. Belirtilerin var mi? Peki benim çok midem bulanıyor 😥
Edanur_Dilek @hunilimom benim belirtim sadece adet gecikmesi ve kasık ağrısı oldu canım .Ara ara oluyor kasık ağrım o kadar
Edanur_Dilek @hunilimom sağlıklı huzurlu gebeliğimiz olur inşallah ikiz gebelikte yuksekmi çıkıyor beta