Meri3220 Kızlar aranızda denizlide detaylı ultrason yaptıran var mı? Pamukkale üniversitesinde yapılıyormuş ne diye randevu alacağız yoksa direk kadın doğum gebe p. kliniği için mi alıcaz. Bilgisi olan yardımcı olsun
Sweet_mom Meri3220 biraz önce bunla ilgili bi post vardı ben denipolde yaptırdım memnun kaldım yapan çok yer var💕
Feride2021 Önce gebe polikliniginden sıra alıp muayene oluyosun doktorun sana bi kağıt veriyo o kağıtla sana randevu veriyolar veya ayni gün alıyolar.bnm haftam büyük oldugu icin bn ücretle özel doktora bakınmak zorunda kaldım fiyatıda 110 tlydi sanırim
Meri3220 Feride2021 yani ilk gebe p. Kliniğine gireceğim o bile taa 14 ocağa atıyor Bi muayene olup 1 ay sonraya gün verse haftası geçecek hemen yakın zamana verilmiyormuş sanırım
Sweet_mom Meri3220 250 verdim çok iyiydi doktor damarları saydı tek tek kalbin, çok iyiydi herşeni bakdı
Meri3220 Sweet_mom mesela direk detaylı ultrason diye özelden randevu alabilir miyim yoksa yine muayene olmam gerekiyor mu
Meri3220 Feride2021 ben sıra bulamam o zaman çünkü muayene için bile ocağa atıyor yakın zamanda detaylı ultrason için gün vermiyorsa haftası geçer özelde yaptırırım artık çok sağolun
Meri3220 Sweet_mom ee çok iyiymiş pamukkale üniversitesi yetişmem mümkün değil muhtemelen özelde yaptıracağım bende teşekkür ederim
Feride2021 Meri3220 ama bn yinede üniversitenin özel doktoru varmis oraya yaptirmistim.eger haftaniz gectiyse sekterlikten size söylüyolar zaten
Meri3220 Sweet_mom Hıı anladım Allaha çok şükür yok eşimde de yok ama işte ne olur ne olmaz ben bide çok pimpirikliyim o yüzden soruyorum bu kadar 🤗 beni çok güzel bilgilendirdiniz çok teşekkür ederim