Eeedaaa Aleyna28 Ersibneh kızlar akıntınız oluyormu koku falan benim oluo du fitil verdi bana acaba yaşadanızmı kullandınızmı
Tugbaycsy Aleyna28 yok malesef 2li test için devlet Hastanesi’ne gittim orda da düzgün bakmadılar yarın ikili teste girecem orda söylerlermi aceba
Aleyna28 Eeedaaa suanda benimde akıntım var yarın kontrolumde soyliyecegim kokulu değil ama akıntı sınırımı bozuyor neden oluyor diye
Ersibneh Eeedaaa evet canım bana da fitil vermişti ama ben de kasıntı da vardı iki tane fitil vermişti sadece birini kullanıyordum diğerini üç gün sonra ama çok zor özür diliyorum ama durmuyor yerinde çıkıyor hep
Zey1- Aleyna28 bazıları ise annenin cinsiyeti diyorlar . Birinde female yazıyor yani disi demek . Ama erkek olmuş cocugu
Zey1- Aleyna28 https://resimyukle.io/g/eQhM7zZZwY Sizce tahmini nedir ? 16 haftalığız bugünkü ultrason görüntüsü . Cinsiyetini özellikle sormadım sürpriz olsun diye
Eeedaaa Aleyna28 bende bugün gittim fitil verdi korkuyorum fitilden açıkçası bebeğe zararı olurmı diye
Aleyna28 Yok benim de ablam hemşire hiçbir zararı olmaz fitil verir dedi zaten korkmayın sonucta bilincsizce hiçbirşey onermiyor doktorlar ❤️
Aleyna28 Eeedaaa Allah’ım sag salim kucagınıza almayı nasip eder siz cinsiyeti nasıl ogrenemediniz doktor demedimi hiç
Zey1- Aleyna28 benimkinde female yazıyor . Benim cinsiyetim mi bebeğin ki mi ? Herkes farklı şeyler söylüyor 😿