As7748 Merhaba 40+0 olup sancısız ağrısız olanlar var mı doktorlarınız ne diyor ne zamana kadar normal doğum beklenicek sezeryana alacak mı
Clostiridium As7748 40+2yim. Kontrolüm cardi bugün. Bebegin kafasında kordon varmış, açılmam da bu zamana kadar hiç olmadı. Dr artık riske atamayız dedi.Cuma günü sezaryan ..
EbrarLinaBebek As7748 40+2 olcaz 00:00 dan sonra kendisi gelene kadar 42 ye kadar beklicez dedi doktorum her hafta kontrole gidiyorum suyu kordonu kilosu felan normal olduğu için doğumun kendiliğinden başlamasını bekliyoruz.
Sulenur98 As7748 40+1 olucam 12 den sonra ama hafif sancılar dan başka hiç.belirti yok yarın kontrolüm var en son yatışımı yapıcaktı ama yarın ne der bilmiyorum
As7748 Clostiridium hayır malasef ne açıklık ne sancı doktor 41 de bitsin diyor normal doğum taraftarı kesinlikle bebek tehlikede olmadığı sürece
As7748 EbrarLinaBebek benim doktorumda bana aynen bu şekilde söyledi bekleme devam umarım hayırlısı olur hepimiz için 🙏
Hat90 Sulenur98 selam canım ne yaptınız doğumun nasıl geçti iyi misiniz bende yarın suni ile yatacağım günüm 3 gü geçti hiç belirti yok ishal da yok aksine kabızlık var birde basur gibi birşey çıktı