Fadiiik Kizlar 2 senedir evliyim evlendigim ilk ay dusuk yaptim ve 1 sene Sonra tekrar hamile kaldim doktor igne vermisti yumurtaliklarim buyudu catladi ve 4 uz gebelik oldu ve ben bebeklerimi 5aylikken kaybettim su an 5 ay oldu sizce ne yapmaliyim ?
Sunayaz Fadiiik öncelikle geçmiş olsun.bende ilk 2 düşük yaptım daha sonra tekrar hamile kaldım kızımı kucağıma aldım şuan 2.5 yaşında. Şimdi de 22 haftalık hamileyim. Bence tüm testlerinizi yapın temizse tüp bebeğe gerek yok
asyaninanneyim Fadiiik zamana ve allah a bırak acele etmene ne gerek var ki sende dinlen, bedeninde dinlensin rabbim verir elbet
Cananyildiz Fadiiik gebe kalabiliyosun neden düşüyor bu önemli canm tüp bebek yaptrsanda sebep varsa yine düşer Allah korusun. Rahim filmi çektir hem düşüklerden sonra tüplerjne baktrms olursun hemde belki rahimde falan bir anomali vardr belkide ondan düşüyor
Deletedmom15262 Yani gebe kalıyorsunuz kayıpların nedeni araştırılmalı tüp Bebek den ziyade genetik ve anatomik yapılar ve dna hasarı varmı bakılmalı ona göre yol alınmalı rabbim en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin sağlıkla insallah 🌸🤲🏻
Fadiiik Cananyildiz çanim ilki normal dediler ikinci zaten riskliydi 4 uz gebelikti ve enfeksiyondan oldu
Dmllale Testlerle araştırmaya başlayın bence düşüklerin sebebi bulunmalı. Sonra kafanızı rahatlatın hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..🤲
32ceyda Çok bunalımdayım arkadaşlar bizi bizden başkası anlamaz bende 4 aylık kalbi durdu bebeğin karnımda 30 gün oldu ölü gibiyim🥲 üç kızım var ama bu travma çok kötü biran önce tekrar istiyorum ama çok korku var