bebegim_55 Sezeryan tarihi verilmeye geldiğinde neye göre belirleniyor kaç gün veriliyor ? Mesela size doktorunuz şu haftanda gel doğum için gün verelim dediklerinde nasıl oldu sizinkiler sevgili anneler 🥰
Karanimmmm bebegim_55 39+3 de sezeryan oldum .doktor baktı çatım dar açılma yok 3 gün sonrasına sezeryan tarihii verdi
Fatma29 bebegim_55 ben 40 Haftayı doldurmuştum bizim oğlanın geleceği yoktu çarşamba kontrole gittik cuma günü sezeryan için yatış verdi saat 10 buçukta hastaneye yatacaktım. Ama cuma günü sabah 6 da kanamam gelince erken gittik ve 10 buçukta oğlumu kucağıma aldım
Sinem_20 bebegim_55 benim ilkinde 41. Haftamdi gece kanamam oldu gittim alttan baktılar açılma yok nişanın gelmiş dediler eve geldim kanamam durmadı sabah gittim acilmam ağrım yoktu hemen sezaryene aldılar 2. 1 hafta varken gün verdi 3. 3 gün varken 4. Daha belli değil😁
Okie-dokie 39+2 de olacağım insallh 25 Aralıkta ama anlamadığım cogu dr sık sık çağırıyor benim dr 3 hafta sonra 25 aralıkta sabah aç gel dedi nst vs sadece 1 kere yapıldı. Yani en son 36.2 de gördüm dr
bebegim_55 Ya ben 30+3 ’ün şuanlık sezeryan olmak istediğimi belirttim sırtımdan ameliyatlıyım çünkü 35 inci haftada hatırlat gün verelim dedi ondan merak ettim