Pamuguummm Bebek şampuanı, pişik kremi, yağı olan mustela set alacaktım fakat bazı yorumlarda pisikte iyi olmadığını gördüm ve kafam karıştı. Siz neler aldınız ya da kullandınız? Hangi bakım ürünleri ıyidir ver içeriği temizdir?
iremss Pamuguummm ben tüm set kullandım aşırı memnun kaldım yine aynı şekilde alcam pişik kreminde de memnun kalmştm ama ileri derece pişik olursa sudocream daha etkili
okuyor Pamuguummm mustela genelde pişik öncesi pişik önleyici Krem olarak kullanılıyormuş. Pişik olması durumda doktor önerisi daha medikal kremler kullanmışlar. Ben de mustela alacağım
Hhilall37 Pamuguummm ilk pişik için sudocrem denicem bakalım iyi gelecek mi ama diğer ürünleri mustela alcam
Cicilibicili Pamuguummm mustela pişik kremi bariyer olarak kullanılıyor. Pişik olduktan sonra farklı bir krem kullanılıyor.
biruykusuzanne Hhilall37 ben oğlumda hep sudocrem kullandım çok şükür kızarıklık bile görmedik piştiği bırakın
Hhilall37 biruykusuzanne genelde iyi geliyormuş kendimde sivilcelerde bile kullanıyorum kızarıklığı alıyor 🙈😂
Merinosunannesii Pamuguummm valla sana şöyle anlatayım kızım 8 aylık mustela ile başladım 2.şişeye sebamed olarak devam ettim sebamed daha uygun daha güzel çok memnun kaldım mustela ile aynı fiyat olsa gider yine sebamed alırım Pişik kremi sudocrem kullanıyorum her açışta ince tabaka sürüyorum dilimi ısırayım 1 kere pişik olmadık dediler ek gıdaya geç o zaman olur geçtik yine olmadık şükür Yağ olarak ki yağı yazın asla kullanmıyorum sıcakta gözeneklerini tıkamamak için yazın losyon kışın yağ kullanıyoruz grafikte Himalaya var bebekler için hem temiz içerikli aşırı memnun kaldım mustela da kullandık tabi onun kokusunu daha çok beğenmiştim fakat fiyat fazla😂losyon hipp kullanıyoruz o da güzel bir sorun yaşamadım hiçbiriyle