Deletedmom62627 Bana bi enerji geldi ki sormayın a dostlar açtım tarkanı oynuyorum niye böyle oldum 🤣🤣🤣🤣 öp öp öp öp öp öp
Busrakzlkc Deletedmom62627 doğuma yakın enerji gelir derler ama 😅 çok oynamayın da doğuma saklayın enerjinizi lazım olcak 😅
teletabi Deletedmom62627 Doğum için vücutta salgılanan enerji harcamaaa🤣doğumda lazım o tek sefer salgılanıyor 🙈 geri depolanmıyor vücutta
teletabi Deletedmom62627 Ya ahah 🤣🤣deme öyle umudunu kestiğin an hoooop geliveriyorlar 🤣tecrübeyle sabit
Busrakzlkc Deletedmom62627 göğüslerin uyarılması ve cinsel ilişki çok etkili doğumu başlatmakta denemiş miydin bilmiyorum ama
Deletedmom62627 teletabi umut mumut yok bitti bende artık geliyosa gelsin gelmiyosa içimde askere gitsin 😁😁😁
teletabi Deletedmom62627 Amaaan dursun içerde biraz daha keyfini çıkart aynı bedende olmanın kız valla çok özleniyo o günler 😅Sağlıcakla gelsin demekki keyfi yerinde gelmek istemediğine göre
Deletedmom15262 Deletedmom62627 kıyamam yaa valla Bi doğursan yeminle ben doğurmuş gibi olucam neyse hersey vakitlice sağlıkla olsun kuzummm💓😬🤲🏻🌸
Deletedmom62627 iki_tospik_annesii yoo ani bi enerji geldi sonra gitti hastayım hala 😁 çok teşekkür ederim sorduğun içinnnn❤️❤️❤️❤️❤️
Fasulyeninannesi1 iki_tospik_annesii yok ya hala kotuyum tabii ilk gunlerdeki kadar degil ama hala burun tikali koku ve tat alamiyorum 😔 yavas yavas iyi olucam insallah cok tesekkur ederim💜💜💜