guzelkizannesi Kızlar bişey sorucam ben doktora gidecek vakit bulamadığım için nasiptir tutarsa diyerek Adetim bittikten sonra başlayıp yumurtalama gününe kadar 4 defa birliktelik yaşadık bat 24 ü sizce tutmuşmudur
Sweet_mom guzelkizannesi adet bitiyor 10 gün saycan ogünlerde başlarsan tutuyorbilmiyorum ben yaptım tuttu ama herkesde aynı olmayablr
guzelkizannesi gunesligun yaa oluur hadi inşallah güzel haberler alırızzz test yapmak istiyorum hep heyecandan 🥰
gunesligun guzelkizannesi daha çok erken beklicez. Ben yumurtlama öncesi yaptım. O yüzden bakalım Olack mı. Heyexan dorukta
guzelkizannesi Sevenikikalp aşırı göğüs ve kasık ağrısı gece mide bulantısından uyuyamadım test yaptım silik çıktı sonra kan verdim
Bebetonunannesii Bende hamile kalmak istediğimde doktora gitmedim. Yumurtlama günlerimi takip ettim ilişkiye girdim nasip etti Rabbim. İnşallah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
gunesligun guzelkizannesi tamam aynı🤦🏽♀️ Tam yumurtlama günü ilişki yaşamadım. 3 gün öncesi fln. O yüzden düşük ihtimal de olablr benim bilmiyrm ki. Çok isterim. Ama eğer bu ay olmazsa ara vericem nisana kadr
guzelkizannesi gunesligun biz bitiminden başladım yumurtalama gününe kadar yaptık sonra bi daha yapmadık