2022melisa incikinannesi yaşadığımız acıların yanında o sinek ısırığı gibi birşey vajinal muayene gibi düşün kolay ben şimdi 2. ’ye hamileyim 27 haftalık o günü iple çekiyorum
2tospikannesii Gzdkrkgz insallah canim kiz valla insanın ni cocugu daha olunca ağlamaya bile vakti olmuyo 2 gün benden ayrı kaldı diye o kadar huy değiştirmiş ki anlatamam cok zorlanıyorum cocukla iletişim kurarken insallah bisey olmaz artık Allaha emanet 😆
Gzdkrkgz 2tospikannesii haklısın canım geride bi çocuğun olunca zor hemde daha küçükmüş annesini arar tabi minnoş napsın hemde erkek çocuklar anneye düşkün oluyo diyolar düşkündürde sana🥰
2tospikannesii Gzdkrkgz öyle düşkün ama bende çok vicdan azabı çekiyorum şuan onunla ilgilenmediğim için 😁😁
Gzdkrkgz 2tospikannesii inşallah dikişin üstünden biraz zaman geçince daha rahat ilgilenirsin canım benim🥰
2tospikannesii Gzdkrkgz insallah bakalım ya Allah büyüktür napalim yavaş yavaş geçecek bu günlerde 😁🤒
Gzdkrkgz 2tospikannesii inşallah canım şöyle bizde sağ salim 35 leri görürmüyüz acaba hergün korku içindeyim valla ilk günlere göre biraz ağlamalarım kesildi ama yine tedirginlik devam ediyor tamamen kafamdan atamıyorum🙈
2tospikannesii Gzdkrkgz ağlama ağlama hiç canim Allah büyüktür eğer nasibi varsa hersey olur sağlıkla gelir inşallah 🥰🥰