Ksmet123 Merhaba arkadaşlar sperm hareketliliği canlılığı nasıl arttırılır aranızda bilgisi olan var mı eşimin canlı sperm sayısının az olduğunu söyledi doktor. gebelik zor dedi aşılama yaptırdık eşim istiyor diye ama tutmadı. ben ise doğal yolla hamile kalmak istiyorum evde bitkisel yapacağım şeyler var mı sayısını arttırmak için bişeyler yaptım olumlu sonuç aldım 12.2 milyondan 28.3 milyona çıktı Ama hareketlilik çok az lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olsun 🙏🏻🙏🏻
minipanda Ksmet123 bitkisel şeyler degil sen direk vitamin al eşine sağlıklı beslenin proxeed plus procertin men gibi takviyeler hizi sayiyi arttiri
Minnakkurabiyeveannesi27 Ksmet123 kuzum keçiboynuzu kürü birebir ama günlük taze şekilde yap Ayrıca keçiboynuzu pekmezi tuketsin sabah ve akşam olmak üzere birer tatlı kaşığı Kabak çekirdeği,bitter çikolata,havuç, havuç suyu,muz tüketsin bol bol
Gamzeli2451 Ksmet123 İncir yedirin doğal zeytin yağı içine üç dört tane inciri akşamdan ıslatın sabaha kadar yağın içinde dursun sabah yesin sabah islatin aksam yesin tekrardan birxay deneyin fark olduğunu göreceksiniz 🥰
Ksmet123 minipanda proxmen diye bi ilaç verdi doktor kullandı zaten ama sadece sayı arttı doktor canlı sperm az dedi nasıl olacak bilmiyorum ama gerçekten artık çok yoruldum çocuk da istiyoruz eşimi de üzmek istemiyorum birlikte bişeyler yapmaya çalışıyoruz hareket canlılık ne bileyim işte normal olması için ne gerekirse yapmak istiyorum
minipanda Ksmet123 valla bilemiyorum bizimki ileri hareket 9 dan 45 e toplam herket 55 e yukseldi hemde iki ayda procertin kullandik bizde hızı arttirdi
Ksmet123 Minnakkurabiyeveannesi27 Minnakkurabiyeveannesi27 keçiboynuzu kürünü yaptım ama su olan mı macun olan mı tarifi yada link var mı atsanız bana 🙏🏻 Bide muza falan da güvenemiyorum artık herşeyle oyandılar doğalı kalmadı bişeyin 😒 ama deneyeceğim yine de teşekkür ederim ☺️
Ksmet123 Gamzeli2451 ilk defa duydum kadınlar için duymuştum ama hemen deneyeceğim teşekkür ederim ☺️🙏🏻
23062021 Ksmet123 keciboynuzunu oyle yiyecek canım birde suda kaynatip icireceksin eşine birde balın içine ceviz badem fındık antep fıstıgı kir iyice karıstır canım esin hergun bunlari yesin içsin inşallah en kısa zamanda sonuç alirsiniz
Minnakkurabiyeveannesi27 Ksmet123 bizimki özellikle muz ile tavan yaptı Doktorumuzun tek tavsiyesi birgün havuc bir gün muz kesinlikle yesin demişti Bu arada neyin organigi kaldı ki 🤷 Kürü ben şu şekilde yaptım 1.5 bardak kaynamakta olan suya 3-4 tane keçiboynuzu nu kırıp atıyorum ayrıca 1 tane defne yaprağı ve çay kaşığının ucu ile çörekotu atıyorum ağzı kapalı bir şekilde 3 dk kaynatiyorum ve kapatıyorum Ağzını açmadan 20 dk dinlendirip süzüp icirdim eşime ilk bir hafta sabah akşam 1 bardak sabah aç karnına gece yatarken 1 haftadan sonra sadece gece yatarken Birde ilişki günlerinize dikkat edin bu da doktor tavsiyesi Özellikle adetin 10. Günü ile 16. Günü arası hergun günde bir defa olmak şartı ile birliktelik olsun İlk önce kadın rahatlasın sonra erkek Eşiniz hemen geri çekilmesin enaz 1-2 dk beklesin eşiniz geri çekilir çekilmez kalcanizin altına yastık alıp yarım saat yatin sırt üstü ayaklar havada şekilde Bunlarda doktorumuzun tavsiye Çok şükür ben ilk ayda gebe kaldim
Ayla2022 Keçiboynuzu kesin çözüm. Benim eşimde de aynı sorun vardı. Her gün kaynattım sabah ve akşam içirdim. 3-4 kat arttı hareketlilik. Denemelisin muhakkak canım inşallah en kısa zamanda hamile kalmak nasip olur sanada 🤲❤️
Birkucukkalp Akzer markasının çakşır kökü suyunu deneyin derim birde yine aynı markanın keçi boynuzunu
Ksmet123 minipanda tamam canım ama zaten vitamin olduğu için biz alıp kullanalım umarım güzel sonuç alırız teşekkür ederim ☺️
Ksmet123 Minnakkurabiyeveannesi27 maşallah ilk ayda kalmanız çok güzel olmuş inşallah deneyeceğim ama umarım güzel sonuçlar alırım teşekkür ederim ☺️
Minnakkurabiyeveannesi27 Ksmet123 inşallah eğer birde bulabilirseniz eşinize geceleri Demir dikeni çayı verin Sabahları da ısırgan otu çayı içsin normal çay çok fazla içmedim Bu arada darısı size inşallah 🥰 Benim eşim iğne ve ilaç tedavisi de aldı bu arada tedavi süreci 5 aylık süreçte ama ilişki kuralına dikkat ettik çok şükür ilk deneme de oldu yanlış anlaşılma olmasın yoksa eşim 5 ay tedavi gördü iğne ilaç ve bitkisel olmak şartı ile
Ksmet123 Minnakkurabiyeveannesi27 bize de bi kaç tahlil sonrası bişeyler verecekmiş ama ilaç kullandı sadece bakalım bende geç olmadan başlayayım dedim İnşallah canım isteyen herkese nasip olsun ☺️
Ksmet123 Minnakkurabiyeveannesi27 merhaba canım bana çayların tarifini de atar mısın nasıl yapılıyor int baktım ama pek bulamadım Sen nasıl yaptıysan ☺️ kaynama süreleri önemli mi bilemedim