Eleonora AsyazehraveAnessi ben birseyler görüyorum aslinda. Hakkinizda hayirlisi🥰 adete kaç gün kala yaptiniz?
Eleonora AsyazehraveAnessi bence hamilesiniz bendede ilk böyle çikti hayalet çizgi sabhsi yaptigimda daha bi koyulasti kan testi verin mutlaka🥰
Aysekadir AsyazehraveAnessi ben iki gebeligimde de böyle öğrendim canım cok silik bı çizgi var kan ver sağlık ocağına yarın
Esrskrylmz AsyazehraveAnessi ekran ışığını sonuna kadar açtım ikinci çizgi çok silik de olsa var ve bu testi nerde görsem tanırım benim de böyleydi başta çünkü
Mia_mom Bence var canım, yeni hamile kaldığımda benimde bu şekilde belli belirsizdi gölge gibi. 2 günde 1 test yaptım o şekilde değer 2 ye katlıyor çünkü. Sende dene emin ol 🥰
AsyazehraveAnessi Ben çok kararsız kızlar bana göre yok gibi telefon ışığıyla tabi gölge gözüküyor ama hayırlısı yarın tekrar yaparım arti bir tane daha foto var onu da atim
Serapcemre AsyazehraveAnessi aynı benm test:) hayalet çizgisinden testine kdr aynı :)11haftalık olduk şu an
Oezmavn12 AsyazehraveAnessi Bende böyle ikinci çizgi silikken ve adete 3 gün kala öğrendim. Bence de hamilesiniz:) kan verirseniz yarın çıkar zaten.
Masalmevsim AsyazehraveAnessi hamilesiniz daha cok yeni diye boyle cikmis . 4 gun sonra tekrarlayin net cikar