Yasemindemirtas Kızlar doktor bebeğin kafası 4-5 gün geriden geliyor dedi ? Bebeğim kız bebek oldugu için öyke olabilir mi ? Böyke bisey yasayan var mı ?
Muhammedamine Yasemindemirtas benimde fl geri çıktı 4 gün geçen hafta ben bugün gittim kafama takıldı doktor bana kalıp kı kızım bu herkes aynı boyda aynı kiloda bebek doğursun dedi azarladı beni önmli değil dedi
anneee Yasemindemirtas benim de bi hafta geriden geliyordu ama son haftalarda dengeledi 25 günlük oldu çok şükür bi sıkıntı YÖK minyon bi kızım oldu ☺️
ElifKarata Yasemindemirtas canm bence çok sorun edilecek bir durum değil benm kızımın bası 4 hafta ileride yapısal diyor koca kafalı diyor 😂 normal Doğum için skıntı yaratabilir diyor bence hiç takma Keske bizim de öyle olsa
Yasemindemirtas Muhammedamine banada sen nesin bebeğin ne olcak sende minyonsun dedi. Ama kafama takıldı ya
anneee Yasemindemirtas aynen rahat ol 2 haftaya kadar normal demişti zaten sonra da dengelendi ölçümlere çok takılma bende zehir ettim kendime ama sonuç minyon bi kız 😂
Yasemindemirtas ElifKarata canım valla içime dert ettim bende ya. Benim boyum zaten 1.57 ben neyimde bebek ne olcak dimi.
Baharun2 Kızlar bilmediiğimden soruyorum yani ilerde olsa noluyo geride olsa noluyo ciddi bişi mi 😕🤦🏻♀️
ElifKarata Yasemindemirtas yapıyla ilgili demişti doktorum hatta yüzümüze bakıp gülerek dedi anne baba iri koca kafalı bebek nasıl olur ki dedi yapısal birazda
Ebrar34 Yasemindemirtas tabiiki toparlar benim 1 hafta geriden geliyordu 36.haftada ama şuan 38 ve herşey normal 🤗
Yasemindemirtas Ebrar34 çok sağol canım içimi rahatlattın teşekkür ederim 😘 inşallah benim kızçe de toparlar ☺️