gamzeeyzc evet canım en başından beri özele gidiyorum. 16. Haftamda cinsiyet için gittim kesin kız boş gözüküyor çıkıntı olsa görürdüm dedi. Hatta bebeğin bacak arasında kordonu vardı birşeyler yiyip tekrar girmiştim o yüzden. Gerçekten boş duruyordu ama bebeğin pozisyonuda pek iyi değildi biraz uğraşmıştı. Hastanemi değiştirdim otomatikmen doktorumu da değiştirmiş oldum. Çünkü bu doktor çok yoğundu ve istediğim gibi beni rahatlatmıyordu. Gittiğim Doktoru araştırıp gittim bu sefer iyi bir doktordu. 19. Haftaydım doktorla yeni tanışınca rastgele cinsiyeti de kız hocam siz de bir bakın isterseniz diye geçiştirdik. Açtığı gibi iyi de erkek bu dedi 🤣 tabi biz bir inanamadık baktı baya yok dedi erkek hatta gösterdi bize de. Çok şaşırdık hatta eşimle. Detaylıda da sorduk 23. Hafta da orada da erkek dedi. Şimdi 30 haftalığım iki gün önce gittim inanır mısın ne olur ne olmaz diye yine en son sordum yine Erkek deri çünkü alışveriş yapacağım artık riske atmak istemedim🤣 yani bir sonra ki kontrolünde bebeğin pozisyonu da müsaitse kesin öğrenirsin canım. Acele etme. 19 20 haftalar da tam öğrenirsin. inşallah hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻