hamilemommy Merhabalar hanımlar size bugünki sorum şu Cinsiyet kaçıncı haftada belli olur ? 12+5 iken gösterir mi ?
Gulenay-18 hamilemommy hiç belli olmuyor canım ben 12+2 de öğrendim kesin erkek dedi doktorumuz ama arkadaşım 15. Haftada öğrendi yani anlayacağın bebişine bağlı onun canı isterse gösterir istemezse göstermez 😃😁
Hhilall37 hamilemommy benim minik kızım 12. Haftada gösterdi ama doktorum %70 dedi 16. Haftada kesinleşti 🐥
Bebetonunannesii 19 haftalık gebeyim daha öğrenemedim 😅 bu ayın 21 de kontrolüm var umutluyum bakalım 😅
Asminim77 Gulenay-18 canım kesinlikle acele etme 14 de emin olamadı kıza benziyor dedi 16 da kesin kız dendi 19 da kesin erkek dendi hatta pipiyi bize bile gösterdi emin olduk. 19. Haftada çok güzel belli oluyor gerçekten herşeyleri oluşmuş oluyor 😆 hiç kafanı karıştırma derim
Gulenay-18 Asminim77 yaa bende ondan korkuyorum oğluşum diye seviyoruz bi anda kız dermi acaba diyorum çünkü kimse erkek olduğuna inanmıyor herkes kız diyor cumartesi tekrar farklı bi doktora gidicem kontrole oda baksın bakalım o ne diyecek kız yada erkek hiç fark etmez tabi sadece merak ediyorum o kadar 😁
Yagmurdgdgn13 hamilemommy 12 . Hafta da özelde öğrenebilirsin ama söylenen cinsiyet sadece tahmin olur.14. Haftayı bekleyin.
Mucizem0825 Bende 15 haftada gittim benzetme yapti haftaya yine gel demisti doktor 16 haftamda kizim olacagini ogrendim 🥰 28 araliktada detayli ultrasona gidecez degisme ihtimali yoktur diye umid ediyorum 🤭
kucukmucize12 Bende 15+3 de öğrendim kağıda yazdı doktorum ama bebeğim 1 hafta önden gidiyor erkek dedi afedersin resim koyup pipisini çizmişti doktorum ama diğer kontrolü bekliyorum içim rahat etsin diye herkese söyledik ama 😂
Lina_kuzucuk Bende bugun gidicem 11+5 günlük hamileyim acaba öğrenebilirmiyim sizin büyük ihtimal doğru tahmindir
Aysunnb Haftada gittim doktora belli olmaz dedi. 16. Haftada cinsiyetini net söyledi. 21. Haftada pipisinin fotoğrafını verdi emin olayım diye😂😂
Asminim77 Aysunnb pipisinin fotoğrafı varsa paylaşır mısın karşılaştıralım bakalım pipiler mi 😆 bende de varda fotoğrafı
esgun hamilemommy Bize 12+1 de bacak arasını gösterdi doktorumuz. Çok da emindi. Biz sormadan söyledi hatta ilk söylediği şey cinsiyetti. Ama burada belli olmaz ya da değişir diyen çok fazla. Buradakileri görünce oğlumun pipisinden şüphe etmeye başladım 🤣 nasıl yorumlar yapıyor doktorlar anlamıyorum erkek cinsiyeti nasıl kıza dönebilir ki?