haticeks Kız bebelerine hamile analar burunlarınız ne kadar şişti (Gerçi şişmeyen yerimiz mi Kaldı da) doğumdan ne kadar süre sonra kendine geldi .eski haline döndü
EsengulC haticeks benim şişmedi henüz ama komşumun şişmişti benim tek derdim karnımın çok büyük görünmesi haftasına göre sanki bide biraz daha aşağıda oğluma göre
Tugbakocakkk haticeks benim burnum çok şişmişti 53 kiloyla hamile kaldim 100 kiloyla doguma girdim bebek 2 200 du çok kötü kilo almıştım bebegim 1 hafta yogun bakimda yatti 1 haftada 55 kiloya düstüm stresten üzuntüden
Ozlm007 Tugbakocakkk afedersin yanlış mı anladım yoksa hamileliğinde 47 kilo mu aldın rica ediyorum yanlış anlama doktorunun tepkisi ne oldu onu merak ediyorum
Tugbakocakkk Ozlm007 bir doktora devamli gitmedim dogrusu söylemedim bu kadar kilo aldigimi söylemedim evet 47 kilo aldim gören taniyamiyordu
incisu haticeks biraz şişti 😒 ve boynumda halka halka kahverengi lekeler oldu ablamda da aynısı olmuştu onun ki geçmedi inşallah bizimki geçer 🥲
bykarakan haticeks ayy benim burnum aldı başını gitti ayrı bir beden olarak yaşıyorum vücudumda 😅😅 ek ve ayaklarım da 7. aydan sonra şişti burnum 40 çıkmadan düzeldi ama şükür
Gizemmmmira haticeks Bende 38+3 haftalık hamileyim göbek ve göğüs harici hiçbiryerim şişmedi 5 kilo aldım ve artık doğurmak istiyorum 😂