Sekerfasulyesi Deletedmom62627 öf nefret ediyorum bu sorudan ablam ayrı, babam ayrı, kaynanamayrı eş dost apayrı alında doğurun. Açmıyorum daha telefonları, doğuramadım tüh napıcaz içimde kaldı. Zaten stresli bi dönem bide bu sorular hepten stres arttırıyor
Kumru_ Jeatimo Evet canım iki dakikada bir sancım oluyordu gittiğimde 3/4cm açılmam vardı. Ama doktor suyumu patlatınca çabuk ilerledi çok şükür
Seymaben Deletedmom62627 kız sen niye doguramiyon😅😅 butun forum senin dogurmani bekliyoruz senden sonra hamile kalanlar sana yetisti😅😅bol bol twerk bacim baska caren yok🥰
Deletedmom62627 Seymaben hahahahahahah hakikaten bi ben doğuramadımmmmmmmm ama isyan yokk hayıır isyan etmiyicem nooo 😁 bi kere ettim günlerce süründüm
Deletedmom62627 wiss123 geçen perşembe ishalle başladı şimdi öksürük ve burun akıntısı kaldı… perişanım valla
Azizecelikk Deletedmom62627 dün heycandan uyuyamadim ya resmen ikinci olmasina ragmen bunda korkularim daha da fazla heralde oğlumu bırakip gidecek olmak beni biraz zorluyor
mercimeginannesiiii Deletedmom62627 Valla artık uygulamaya girince hemen senin yine doğurmadım postunu arıyor gözlerim. Ben kabullendim şahsen , çocuğu içinde büyütme kararı aldın sen 🤣