aysemnur06 Aypare_ ben Meryem hafsa düşünüyorum ama Nevra ismi de aklımda karar veremedim size de fikir olsun ☺️
Momcrowns Aypare_ burdan hic aramayın yeni yeni öyle ilginç isimler çıkmış ki sırf farklı olacak diye kulağa hoş bile gelmiyorlar birde mana uyduruyorlar öyle bir kelime bile yok mana nasıl olsun
minikprensesimm Aypare_ 9 aylık kızımın adı defne 🥰şimdi ikinci kızıma hamileyim onun adını da duru 🥰bırakacağım
byzybyz Aypare_ Cinsiyet belli değil ama kız olursa Leyla koyacağım Belis isminide çok beğeniyorum anlamı aşkın ilk meyvesi demek
Arazynp Aypare_ kaç haftaliksin?. Hafta erkense strese girme ya. Ben oglumun adini enes koyucam. Her yerde karşıma çıktı bu isim. Kimi rüyasında görurmus ya. Ben rüyada görmedim ama sanki Allah karşıma çıkardı hep. Mesela alakasız bir şekilde kapımizin önünde bir tır Park etmiş. Tirin üzerinde Enes yazıyor. Pazara gidiyorum mandaline kasasinin uzerinde enes yaziyor. Her yerde böyle seyler gördüm. Dedim tmm enes koyayim 😂😂😂
Aycan051415 Aypare_ il kızımın ismi Eylül mila ikinci yani yoldakinin ismide meva nur olcak allahin izniyle
viildaaannn Aypare_ ben eflin istemiştim eşim sare dedi sare olacak kızımızın ismi eflin düşünebilirsin farklı da