Semos55 Duyguakn walla ne yalan soyleyım ben degılım sıkı yapyorum bu sfer olmuyor bol yapyorum bu seferde kenarlardan afedersınız cişi usttune gecyo gunde 10 kere ust degsyoz😅 Ama sız yınede deneyın belkı ıyı memnun kalırsınız ama ben degılım😏
ozdenarda Duyguakn bnde memnun kalmadm hem cok kokuyordu bez hemde pisik yapti kizima molfix kullaniyrm gayet memnunum
Semos55 KaviNim henuz degıstırmedım cnkı ılk bezım yenı dogum yaptm ben bıtsın hemen degstrcem bılmıyorm ne alsam dıe bende arastrcam 😏
Dimplesgirll Primadan hiç memnun kalmadım huggies almıştık çok beğendim ama artık Türkiye de satılmayacakmış bugün sleepy aldık ama çok dandik huggiesin yanından geçemez bundan sonra ne alcam bilmiyorum birde molfiks alırım artık
Deletedmom206 En yenidoğan prima aldim oğlum 33 günlük nerdese 4 pakete baslicam hiç çişini sizdirmadı cok memnunum üstüne birde yaz bebegi pişik dail yapmadı
Birprensannesi Kesinlikle prima premium care alın kızlar hiç sızdırmıyor normal pirma yi bende sevemedim ama premium care cok iyi😊