Asyaozturk Yarın sabah inşallah sezaryenim var kızlar ilk bebeğmde yarim uyustum bisey bilmiyordum anlamadim hersey oluverdi yarin tam mi uyussam yarim mi cok kararszim nasl kesiyorlar nasil dikiyolar biliyorum artk panik olurmuyum acaba
Anne8484 Asyaozturk ben spinal olacağım yarin . Daha evel tecrübeniz var ben şuan hiçbir şey bilmiyorum neler karşılaşacam. Bence spinal olun
Busrakzlkc Asyaozturk bebektede uyuşukluk görülür. Fazla uyur uyandırmakta zorluk çekersiniz. Size komple uyutmak için ilaç verdiklerinde o ilaç kordondan bebeğede gecer . Annede çok riskli bi durum olmadıgı sürece genel anestezi önerilmez normalde
Anne8484 Asyaozturk Ya doğum sonrası zor oluyor yazmış birisi ..Ne gibi zorluklar beklicek doğum sonrası beni
Asyaozturk Anne8484 ya gerçekten konuşan saçma konusuyor o zorluk çektiyse bendemi çekicem hayır herkesin bünyesi ayrı gayreti ayrı yatarsan farklı ağrın olur ayaklanirsan farklı ağrım olur hemşirem bana kendini hasta yapma kalk gez yuru yoksa toparlanamazsin dedi ve doğru da söyledi yani