Kendi sancıniz var ise normal dogurun.ama sancıniz yok ise kesinlikle anestezi ile doğurun derim. İlk dogumumda normal kontrole gidiyorum diye gittim,suyum azalmış diyerek yatış verdiler.3 gün doğumhane odasında psikolojim bozuldu duvara bakmaktan Allah’tan eşim hastane personeli idi arada görmeme izin verdiler yoksa napardim bilmiyorum. İlk gün yattım bişey hissetmeden diğer odalardan bagiran bayanlar oluyordu.anlamyamadimbneden diye, insan başına gelmeyince bilmeZmiş onu anladım.2. gün açılman hâlâ yok dediler sezaryen olabilir dediler yemek yememe müsaade etmediler aç susuz bekledim bir buçuk gün.gece yalvardim açım diye ekmeksiz çorba iç dediler.ictim.sonra doğumdan sonraya kadar yine bişey yemeden bekledim.yani bi bir buçuk gün daha demek oluyor bu.ben sezaryene almalarini beklerken ebeler sanci vermişler serum ile beraber yarım gün bişey hissetmedim,ama gece inledim ben hayatımda böyle acı çekmemiştim. Gözümün önüne geldikçe psikolojik travma yaşıyorum yeniden o günü yaşıyor gibi oluyorum.ailem dışında ilk defa buraya anlatip yazabildim daha bu durumu.benimle beraber normal doğum yapan arkadaşlarimin hepsi ilkinde bilmeden kabul ettik doğurduk suni sanci ile ama 2. olursa kesinlikle anestezi ile doğuracam diyolar.yinede takdir anne adaylarımızın.Allahim herkesin yardımcısı olsun 🙏