Nazkin Kizlar Merhaba nasil geciyo gunleriniz neler yapiyo bebişleriniz benim oğlum 💙👼🏻 Hiç durmuyor vajinam da arilar var dunden beri kasiklarim da ariyor beğlime vuruyor ilk hamilelik oğlum hep aşağiya vuruyor vajinada batma oluyor cok sizin nasil 5 ay olduk arilar olmay başladi normaldir inşallah 🤰🏻🙏🏻👼🏻
Bernazdere Nazkin Merhabalar bende 20. Haftamdayım ve benim de aynı şekilde batmalarım oluyor. Evlat işte her şeyine katlanırız yeter ki sağlıklı olsunlar. Ne mutlu benim de oğlum olacak 💙 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, hepimiz için inşallah.
Nazkin Bernazdere çok teşekur canim Amin inşallah hepimiz meleklerimiz sağ sağlim aliriz kucağimiza bu yil erkek yili sanirim 😊 arilar nasil canim geciyomu benim tekmeleyince cok oluyor arim kalkamiyorum hep vajinama baski yapiyor sora batma bel arisi karin arisi bacaklarima vuruyor endişelendim çok devam ederse yarin filan doktora gidicem olmucak boyle yaa 😰
Bernazdere Nazkin Benim ağrılarım sürekli ve çok değil. Eğer çok rahatsız ediyorsa doktorunuza başvurun, benim bacaklarım da kramplar falan oluyor onun için de magnezyum başladı. Onu içiyorum rahatlatıyor canım.
Nazkin Bernazdere ben zaten magnezyum iciyorum canim ama vajinama fayda etmiyir kasiklarima filan hic ağrim yoktu nasilsa basladi aksam bugunde devam ediyor yarin devam ederse bi doktoruma gidicem 😰