Sumyraa Bende hangi doktora hangi hastaneye gideyim die tereddutteyim ilk cocugumda devlet hastanesine gittim oğlumla ikimiz ölüyorduk
karakiz1 Cano26 4 +4 haftalik benimde haftaya randevum var bakalim 1 hafta gecmek bilmiyor 3 haftalikken ogrendim
Cano26 karakiz1 çok erken öğrenmişsinn zaman geçiyor aslında ama bize geçmiyor işte allah izin verirse bi bakıcaz 9 aylık olmuşuz ❤️
hunilimom Cano26 merhaba bende 4+5 haftalığım bende 6. Haftada gidicem 2. Gebeliğim tecrübeme dayanarak mide bulantısı var bende arada agri oluyor
Cano26 hunilimom benm midem bulantım yok olmasında inşallah bugün ara ara karnımın altına ağrı giriyor okadar
GAPB95 Normalde 7+4 ama geç döllenmeden dolayı 6+4 bugün doktora gittik geçen hafta keseyi bebeği gördük bugünde kalp atışlarını duyduk isteyen herkese rabbim yaşatsın🤲🏼🤲🏼
karakiz1 Cano26 Aynen oyle rabbim saglicakla kucagimiza almayo nasip etsin Eskisehirlimisiniz bu arada
karakiz1 Cano26 Aynen 1 yillik evliyim evlenip buraya geldim eskisehirin neresindensiniz hangi doktora gidiyosunuz
Seraydural Cano26 bende 4 hafta 6 günlük mide yanma bel agrısı adet ağrısı gibi sancılar baş donmesi var dün gittim kese gorulmedi daha cuma günü gitcem tekrar kan vercem yükselme var mı diye