[silindi] Pişik yapan hangi prima? Premium care mi? Aktif bebek mi? Premiumdan şikayetçi kimseyi duymadım şimdiye kadar ama aktif bebek ağır kokuyormuş bazen sızdırma yapıyormuş diye duymuştum
csema Didem19 neden 2 numarayla başladınız? 1 numara çok mu kucuk kalıyor ben 1 numaradan baya almıştım bebeğim suan 2.900 :(
Didem19 csema Internette ucuzluk buldukça bez almıştım. Ama 1 numara almamıştım. Yorumları okudum 1 le 2 nin çok farkı yok dediler. 2 den 240 adet civarı aldım. 25 günlük olduk hala kullanmaya devam
Feyzabeyoglu duygulu62 ilk önce iki paket prima premium care bitirdik Pahalı olduğu için sleepy natural beze geçtik bunda da 80 tane harcadık Bi tane daha 80li paket aldık işte Bu paketten sonra 2 numaraya gecicem. Bebeğinizin kilosuna göre değişiyor zaten üzerinde yazıyor bezlerin
babygeldi Bsryrb Ben baby turco yenidoğan aldım henüz deneyimlemedim ama yorumlarını okuduğum kadarıyla herkes memnun
2melekannesi_ Bsryrb bio natural aldım ama kalıp olarak çok küçük zaten yazmışlardı hep lastikleri bebeğin bacağını sıkıyor diye 2 numarası 1 gibi. Ve o emici topçuklar direkt elime geldi yani elleyince çok sevemedim kullanınca nasıl olur bilmiyorum az almıştım denemelik. Molfix pure soft aldım birde denemeye yine o mesela yumuşacık çok güzel dokusu ve kalınlığı falan gayet iyi kalıbı da geniş bakalım hangisinden memnun kalıcaz🙊
Didem19 Bsryrb bence toplu alacaksanız 2 numara alın. Eğer doğumdan sonra büyük gelirse 30 lük 40 lik ufak paketlerden alırsınız
gul06_ Bsryrb kizim 3700 dogmustu ben 1 nuamra prima kullandim. Daha sonra kilosu arttikca 2 ye gecmistim. İlk basta 1 numara yeni dogan alip daha sonra 2 ye gecebilisniz bence 1 pakt bez ztn yenidogan icin cok gitmiyor hemen bitiyor
Goknil Prima aktif bebek tavsiye etmiyorum. Kokusu ağır. Kızım 63 günlük, prima premium care kullanıyoruz. Pişik, sızdırma vs problemleri ile hiç ama hiç karşılaşmadım. Sleepy sızdırıyor, diğer bezlerde de kimyasal olup olmadığına dikkat edin…
Didem19 duygulu62 ben 2 numara ile başladım. Internet uygun fiyata bulmuştum toplu almıştım. Kızımda zayıf doğdu. Okuduğum yorumlarda 1 numara ile 2 arasında çok fark yok diyorlardı. Sorun olmadi