Dilaam Bu şekilde öğrenen oldu mu henüz regl olmadım oğlum 6 aylık daha önce hiç mide yanması yaşamadım sadece hamileliğinde olmustu
iremgulerr Dilaam adetime 5-6 gün var sabahtan beri bende de yanma var en son kizima hamileyken yanıyordu 🤭
Edaaulutas Canim merhaba. Adet günüme 2 3 gün kala bende de baslamisti mide yanmasi suan testim pozitif hamileyim. Ama kisiden kisiye degisiyor bence bende de göğüs agrisi hic olmadi. Adet gününü bekle henuz erken hayirlisi olsun❤️
Dilaam Edaaulutas 6 ay oldu doğum yapalı henüz adet görmedim o yüzden korktum benfarketmeden hamile falan kalmış olabilir miyim diye😀
Deletedmom_9 Kayra_2362 mide yanmanız ne zaman başladı ve nasıldı kaç gün sürdü. Benimde 2 gündür aşırı mide yanmam var bilgi verir misiniz. Gebesiniz sanırım hayırlı olsun 🙏
Kayra_2362 iremgulerr ’ya benimde öyle başladı adetim cuma günü ama benimde bi kaç gündür midem yaniyo inşallah sonuç pozitif olur 🙈🙈
Dilaam iremgulerr işte bende aynı sekilde oldum ama bı seferlik mide yanmasına olur mu bilemedim gebelik testi aldım bakcam ins kuruntudur
Edaaulutas iremgulerr benim hala devam ediyor kasik agrim 🥺 bazen korkuyorum neden bu kadar agriyor diye ama normalmis🥲
iremgulerr Edaaulutas hamile misin şuan ? Ben şüpheliyim kendimden 11 aylık kızım var. Düşünmüyorduk bebek ama büyük ihtimalle var gibi 😑