Kbrayankkk2 Aksam yemegi için ne yaptiniz ben kızartma yaptim kırmızi biberde kizartdim baska bi tabağa yoğurtlu yapicam hepsini yanına biraz mor lahana vardi Onu koycam turp kola yeter siz ne yaptınız😂
Deletedmom_7156 Kbrayankkk2 pilav et kavurma salata çorba yaptim gerçi daha yapmadim bi tek çorbayı koydum eti sosladim dinlenmeye bıraktım eşim biraz geç geldiği için 9 buçukta yapmaya kalkarim artik😅 esim gelene kadar hazır olur
Llmrv Kbrayankkk2 Pirinçli ıspanak yemeği üzerine yoğurt ve tereyağı. Yanına kayısı hoşafı. Hafif ve sağlıklı bir yemek oldu 👍🏻😋
kuzeymomsss Kbrayankkk2 ben karnıyarık ve pilav yaptım yedik ondan sonra üstüne sodamızı bile içtik 😂😂
Busra2013 Kbrayankkk2 valla kac saatır dusunuım ne yapsam dıe 😏bakım bı buzdolabına belkı karnı karık pılav tursu olur
Mrv1007 Kbrayankkk2 adam olana cok bile ahahahahaha beğenmeyen yemesin diyerek aklıma ne eserse onu yapıyorum 🤣🤣 makarna pilavdan uzak durmak zor oluyo çünkü her menüyü ya makarna ya pilav tamamlıyo, o eksik olunca yarım kalıyo gibi ama yapcak bi şey yok