dunyambebgim Devlet hastanelerinde sezeryana sadece doktor giriyormus normal doğumda sadece ebeler mi dogum yaptırıyor davranışları nasil oluyor her kişi farklıdır tabi ama 🤷♀️
Merve_0109 dunyambebgim normal doğumdan ebeler var bir tehlike olmadığı sürece doktor girmiyor sezeryan dogumdada zaten doktorlar oluyor
Esay_50 dunyambebgim evet soktor sadece muane ediyor vardiye degistiginde dogumu ebeler gerceklestiriyo zaten doktorunda yapcagi bisey yokki hersyei biz yapiyoruz onlar sadece gidisati kontrol ediyo 😅
hunilimom dunyambebgim benim şansıma galiba doktorum 3. Kez gelmişti artı dikişlerimi de kendi yapmıştı 😂 mesai bitimi olmustu 15.40 da doğurmuştum plesantam biraz zor çıktı doktor geldi gelmişken dikişi de attı 😂 zaten bütün iş sizde ebeler de çocuk gelince çekip çıkarıyor
muges44 dunyambebgim normal dogumsa evet ebeler yaptırıyor, sezaryene dönerse nöbetçi doktor akşamsa..
Foodengineer Eğer herşey normal devam ediyorsa doktor hiç girmiyor doğuma. Doğum sonrası sadece kontrol ediyor . Beni doktor kontrole geldiğinde doğumdan 10 saat filan geçmişti .
Aselinkooo dunyambebgim ebe yaptırmıştı doğumu. Dikişi de ebe atmıştı doktor gelip kontrol etmişti sadece. Sezeryani zaten Doktor yaptırıyor. Normalde doktorun yokluğu pek önemli olmuyor bütün iş bizde zaten
Kubra_elif_ahmet dunyambebgim 2 doğum yaptım 2sinde vardı doktor ilkinde çocuk zor oldu çocuğu alıp gitti ebenin biriyle dikişimi ebe yapmıştı diğeride ikinci de ben sancım var diye koridorda yürürken o da höe benimle konuştu hem çekirdek yedi 😂sonra doğumda yanımdaydı dikişimi d3 attı 😂😂öyle değişik bir düzen oldu
Kubra_elif_ahmet dunyambebgim 😂 Evet tabii o gün ben ne haldeyim yaptığınız iş mi diye kızıyordum ama şimdi kahkaha atıyorum 🤣🤣🤣🤣
SeydaPrc dunyambebgim ben çok şanslıyım galiba doğumuma 3 doktor girdi hatta dikişi atarken diğerlerine anlattı nasıl yapmaları gerektiğini sordum ebemisiniz diye 3ümüzde doktoruz dedi.