Cerenlisa Arkadaşlar merhaba arada bebegimin hareketleri asagilarda hissedince vajinaya dogru böyle birsey gelecekmiş gibi bir his oluyor
gzmbzc Cerenlisa bende heean bebekler çıkıcakmış gibi hissediyorum artık hatta bazen makatta öyle bi baskı oluyo ki tutamıycam sanıyorum 😩
Cerenlisa 2-prensesannesiii Banada öyle geliyor tarifte edemiyorum tuhaf bir his yada akıntı gelcekmiş hastalandigim zamanlarda öyle olurdu gidip bakiyorum kendime birseyler gelmis mi diye
2-prensesannesiii Cerenlisa Neden olur acaba . Bugünde hastanedeydim ama bebeğimi görünce unuttum heyecandan 😂
ArasMom__ Cerenlisa merhaba aramada gördüm bendede öyle oluyor 25+2 hamileyim vajinamdan birşey gelecek gibi hiç oluyor çok tedirgin oluyorum kaç gündğr tekrarlıyor?? Sizinki nasıl oldu bir sıkıntı çıkmadı inşallah
Nazo_avlu ArasMom__ bebek ters duruyordur benım doktorum bana oyle demıstı vajınamdan bısey cıkacak gıbı dedıgımde bebek ayaklarıyla baskı yapıyor ters duruyor demıstı genelde herkes aynı seyı soyluyor zaten
Nazo_avlu ArasMom__ ayakta çok kaldığımda frlan baya belırgın oluyordu onun harıcınde plasentam da asagıdaydı genelde yatarak gecırdım fazla uzun surmuyordu