Fundabshn Merhaba güzel anneler puset örtümüz bugün geldi sizce nasıl olmuş ve siz neler yaptırdınız merak ediyoruz 🌸☺️
Fundabshn Handan_65 Sağol canım benimde dikiş makinem var ama anneme verdim şimdi bunun üzerinden kalıp alıp bi sürü yapabiliriz artık bizde 🤗💐
Minnak91 Çok Güzel güle güle kullanın ama 2.çocuk için harf var kullanılamayabilir☺️ bence böyle temel eşyaları isme Özel yapmak mantıklı gelmiyor bu tasarruf devrinde
Fundabshn Minnak91 Hatıra anısına her çocuğuma yaptırmayı düşünüyorum canım hastane çıkışlarını kapı süslerini ve magnetlerini rabbim nasip ederse eğer hepsine yaptırmayı düşünüyorum o bakımdan yaptırdım ☺️💐 Teşekkür ederiz 🌸
Fundabshn Bebegim000 Hayır canım sadece örtü var ayrıyetten minder almadım içine müslin serdim sadece 🌸
Handan_65 Fundabshn Peki ölçüleri nedir bide çift taraflı dimi bide meraknettıhım sey kulakcıkda mı çift taraflı
Fundabshn Handan_65 Evet canım çift taraflı henüz ölçülerini bilmiyorum bakmadım direk makineye attım üzerinden keseriz zaten büyük ihtimalle 💐🤗