Svg_21 Merhaba tüp bebekle hamile kaldım şuan 6+4 teyiz bugün kahverengi lekelenmem oldu doktoru aradım bu dönemde olur dedi cok korkuyorum bu durumu yaşayan varmı ?
K_k1905 Svg_21 bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım benden de geldi kahverengi akıntı baya yogundu hemde ama bir sıkıntı olmadı çok şükür
Ikigozumuncicegiii Svg_21 bende de oldu Dr kahverengi tehlikeli değil ama tedviren bir proluton vurduralim demişti Sonra da tekrarlamadi
Aycicegim Svg_21 ben yaşadım canım 7 haftalıktık zaten progestan fitil iğne kullanıyordum ayrıca proluton depot vuruldum o gün sonra geçti 🥰
Ayyysss Canım bende de tüp bebek sonuç bekliyorum inşallah olur 🙏🏻 Yazmak istedim araştırıyorum çünkü bu duruma normal diyorlar bazı kişilerde oluyormuş doktor da normal olduğunu söylemiş hatta bir yerde okumuştum
sessizizleyici Benim 6. Haftada kanamam oldu sonra kahverengiye döndü çok sükğr iyi bebeğim 12 haftalık oldu progestan iğne oldum hergün ve ihtiyaç dışında kalkmadım yattım içinizi ferah tutun inş sağlıcakla gelir
gozgozanne K_k1905 kızlar ben de 6 haftalık hamileyim az bi şey kahverengi akıntı gelmis ne yapmam lazım ? Yerleşme kanaması geliyor mu bu haftalarda
Svg_21 Ikigozumuncicegiii aynen canım benim doktorumda korkulacak bişey yok dedi banada o iğneden vuruldu inşallah bişey olmasın evlatlarımız sımsıkı tutunsun bize 🤲🌸
gozgozanne Aycicegim ayyy sağolun kızlar yine doktoruma soracağım.ama çok rahatladım. Allah razı olsun🙏♥️