Medusamnd Arkadaşlar selam. 24. Haftamdayim ikinci doz tetanoz ve seker yuklemesini ayni gun yapalim dedi saglik ocagindaki ebe hemsire böyle yaptiran oldu mu hic? Bilgisi olan var mi
Gokyuzum1 Medusamnd şeker yüklemesi için haftanız erken değil mi? Benimde geçen hafta kontrolum vardı şeker yüklemesi için gitmiştim bir gün öncede tetanoz aşısı oldum ama doktorum yüklemeyi gerek görmedi kan tahlili yapınca
hunilimom Medusamnd tetenoz biraz agri yapıyor şeker de sizi halsiz bırakıyor en azından bence önce şeker testini yaptırırım sonra asiyi ben ikinci asimi 21. Haftada şeker I ise 26. Haftada yaptırdım 😂
em1nece Medusamnd bana da aynı şeyi söylemişlerdi ben şeker yüklemesini geçen hafta yaptırdım ağır gelir diye tetanozu da bu cuma yaptırıcam 27+3 teyim. Şeker yüklemesinden sonra kötü oldum görmede bulanıklık falan oldu aynı güne denk gelmemesi daha iyi olur diye düşünüyorum
Medusamnd Gokyuzum1 saglik ocagindan takip ediliyorum 25.haftama girmis olucam. Kacta yapilmasi gerekiyor? Benim doktorum istedi sonuclarla kontrole gidicem.
Gokyuzum1 Medusamnd 25-28 arası yapılıyor, ben 24.hafta da yaptıracaksınız sanmıştım kusura bakmayın 🙂
Medusamnd Gokyuzum1 yok ne kusuru 24.u doldurmak üzereyim pazartesi gelin demislerdi 25 e girmis olucam 🙈
Medusamnd hunilimom bence de bos yere sarsilmak istemem. En azindan birkac gun ara olsun. Muhtemelen pandemiden dolayi gelmişken halledelim istiyorlar.
hunilimom Medusamnd büyük ihtimal ben şeker yüklemesi yaptırdım çok ölmelik bi durumum olmadı ama o gün boyunca sarhos gibiydim 😂
Medusamnd hunilimom yüklemeyi pzt yaptirdim bugun de tetanozu oldum iyi ki ayni gun olmamışım… Beni baya sarsti yukleme.
Anemoniasp Medusamnd Tetanozu 2 gün sonra yaptırın . Halsizlik oluyor şeker yüklemesi yaptırınca. Aşı da halsizlik yapıyor. Bence zorlamayın kendinizi
Medusamnd Anemoniasp Pzt yukleme carsamba tetanoz yaptirdim. Iyi ki de oyle yaptirmisim. Ayni gun cok sarsardi beni. Zaten sarsildim😅😅