Kikuchi-kub CananErdnc kız doktorlar bu konuda çok fena ya birini duydum kız evlenmiş adet olmuş sonra hamile kalmış doktor hesabı evlilik tarihinin öncesini gösteriyo🙂
tomurcukannesi CananErdnc geç döllenme olabilir. 8. Haftadan itibaren garanti duyuluyo diye biliyorum
Emlyjams CananErdnc geç döllenme canım. Doktorun söylediğine gore davranacaksın. Benim son adet tarihim 10 ocak doktorun söylediği 6 şubat. Geç dollenmis çünkü artık 9 a gire değil 7 ye göre soyleyeceksin sende gittiğin zaman doktora
AhmetKalan CananErdnc normal çünkü bi adetten diğer adete geçen bi aylık sürede her hangi bi gün kalmış olabilirsin ama doktor son olan adetinin başlangıcından sayıyor . Kalp atışı 8 haftaya kadar normal diye biliyorum duyulmayışı
Tlytncy CananErdnc 8 haftalık hamileyken doktora gittik ve ilk kez o gün kalp atışlarını dinlemiştik.
Esesli CananErdnc ben 8+5 te gitmiştim. Doktor baktı kese boş görünüyor dedi Alttan bakacağım dedi bende korktum sonra Alttan baktı bebeği gördü 2 saniye kalp atışı dinletti hatta çözemedim kalp atışımı makine hışırtısı mı diye
Sezen07 Benim de son adet tarihim 29 ocak ama döllenme tarihi 11 şubat yani 11 şubata göre hesapliyoruz adet düzenleme diyor doktor normal 7 haftadan hesapliycaksin
CananErdnc Sezen07 evet benim de 15 Haziran adet son tarihim ama 22 haziran olarak hesapladı sonra oda tutmadı kalp atışına bakalım dedi hayırlısı olsun
CananErdnc Esesli Rabbim sağ Salim doğurmayı nasib etsin kızlar bakalım şimdi 7 haftalık olduk İnşeAllah haftaya kalbini de dinleriz
CananErdnc Esesli vaaayy bu benim ikinci gebeliğim 3 buçuk yaşında oğlum var bakalım bunun cinsiyeti ne olacak 😄