Mirzaninannesiii Bi doktor aynı gün 2500 diğeri ise 2100 ölçtü aradki fark çok da az değil .sizlerin kaçtı bu haftada kızlar
Elikra Mirzaninannesiii karın çevresini ölçüyolar AC kağıtta yazan ona göre tahmini bi değer hesaplıyo cihaz bazen biraz geniş bazen biraz dar ölçüyo doktor aynı şeyi ben de yaşadım bi kaç kez
Kygll-6 Deniiiza 1 haftada ,300 Gr almış masallh bnmde 2500du 34 de ama karnım çok küçük 3 olsa doğana kadr şuan 35. Haftadayz iki hafta sonra sezeryan olcam
Deniiiza Mirzaninannesiii her gun mutlaka kefir içiyorum ben. Muz süt ve 1kasik bali blender dan gecirip iciyorum her gun ve kahvaltıda ceviz badem yiyorum.bunlari her gün doğuma kadar tüketin etkisini gorursunuz bence
Mirzaninannesiii Deniiiza kefir süt yoğurt kasar peyniri yumurta ceviz ve hergün mutlaka meyve yiyorum bende düzenli olarak saati saatine demek ki alcagi kilo bu 🤔
2-prensesannesiii Mirzaninannesiii 35 haftaligim bugün kontrolüm vardı 2500 kilo ama yeterli dedi . Kiloyu dert etmeyin sağlıklı olsun yeter
Mirzaninannesiii 2-prensesannesiii birazcik erken dogum korkum var yoksa kiloya hic takilan bi insan degilim
Kygll-6 Mirzaninannesiii Benim İlkide sezeryanda makat gelişti buda suyum fazla 10 ocoga gün verdi ama riskli gebeyim şuan 36 haftadym