Merhabalar arkadaşlar öncelikle doktorum hastane değiştirdiği için ben hastane arayışına girmiştim Pendik yüzyıl hastanesinde hale kayıran önerdiler ona gittim bugün ilk randevumda gayet açıklayıcı kibar hanımefendi memnun kaldım hastane işi tamam
Bebeğin önden gitmesi de benım 1 ay önce 3hafta öne giden tombala kızım (Maşaaallh diyim) şimdi 10 güne önde gidiyor neler yaptım gebelik sekerim olmadığı halde benım yeme seklımden kaynaklı olduğunu demişti doktor bu süre zArfında günde enaz 3 meyve yiyorum kahvaltımı yapıyorum ama beyaz ekmek dilimli olacak sekildr 3 adet öğlen ve aksam aynı sekilde sebze ağırlıklı yiyorum gece yarısı asla bişey yemiyorum kalkarsam su içiyorum kuruyemiş atarım ağzıma ağzımdaki tat gitsin diye yada yarım meyve abartmaya ak şekilde tabi pilav makarna hamur işi yok sevmem de zaten işin sırrı bnce gece yememek gün arasında acıktımmı diyelim gider kuruyemıs havuc ne denk geldiyse onsekşkde yerim burda cok post actım bizde bilgilendir diyenler oldu inşallah bunu görürler