sahbaz iyi günler elimde kan sulandırıcı iğneler var cleaxana 4000 ve oksapar6000 isteyen ihtiyaç sahibine ücretsiz vermek isterim. İzmir'de yaşıyorum.
123annecim Muhammedamine İstanbul da oturuyorum Bahçelievler’den buluyorum iğnemi bende kaç eczane dolaşmıştım bi orda buldum
Cerenora Elimde 0.6 lık clexan 1 koli ve biraz da enox var. 7 ay önce doğum yaptım. Para ile almıştım. Aynı fiyattan satabilirim. İlgilenenlere sayıp tam sayıyı söylerim.
sahbaz Cerenora iyi günler elimde clexane4000 (4 kutu) oksapar6000(5kutu) kan sulandırıcı iğne vardır. İhtiyaç sahibine ücretsiz vermek isterim. İzmir'de ikamet ediyorum.
sahbaz iyi günler elimde clexane4000 (4 kutu) oksapar6000(5kutu) kan sulandırıcı iğne vardır. İhtiyaç sahibine ücretsiz vermek isterim. İzmir'de ikamet ediyorum.
GokSem sahbaz Merhaba canın benim ihtiyacım var maalesef hiç bir yerde bulamıyorum kuzenim İzmir’de sizden alabilir çok teşekkür ediyorum şimdiden
Burcuaec Muhammedamine muadili oksapar hematoloji ve kadın doğum onayıyla ben 5 aydır oksapar kullanıyorum.
Hafsamm Mrvnrtprak merhaba neden 0.6 kullandınız aceba bende 0.6 kullanıcam da kaç gende pıhtılaşmasınız var
Cerenora Hafsamm Hayır canım benim suyum bitmişti kilomdan dolayı kullanıyprdum. Teşhisim böyle olduğu için de hep parayla almak zorunda kaldım. 33 haftalık erken doğum yaptığım için 7 haftalık elimde kaldı.