Sevvalcicekkk Kızlar yarın doktor kontrolum var tam 13 haftalığım. Sizce cinsiyeti öğrenebilir miyim ? Göstermesi için neler yapabilirim
hunilimom Sevvalcicekkk arkadaşım 12 hafalikken öğrendi erkekdi ben 17 de öğrendim gitmeden tatlı şeyler yedim öyle öğrendim
Deletedmom_6 Sevvalcicekkk valla bana giderken çikolata ye git dediler yedim gittim yok göstermedi 🙄 bebeğin canı ne zaman göstermek isterse o zaman gösteriyor 😂
Cglnrskmk Sevvalcicekkk 12 de doktor erkek büyük ihtimal dedi☺️ 16 da kız gibi dedi ve 20 haftalık detaylıda kesin kız olduğunu öğrendik 🥰
Loveis16 Sevvalcicekkk 17 de netleşen oğlum buna üzüldü 😂 tamamen bebeğin duruşuyla alakalı canım cinsiyetle değil
DilaraArslan07 Sevvalcicekkk Canım unutmuşum ya kız gibi hissediyorum dedi ama cuma kesin net belli olur dedi seninki belli oldu mu🙈
DilaraArslan07 Sevvalcicekkk Ay yeni gördüm o zaman ogluslarimiz sağlıkla gelsin bizimki ters köşe yaptı erkek 💙🥰
gmzkcl Sevvalcicekkk benim de yarın 13 haftalık, kontrolümüz yarın, bakalım öğrenebilecek miyiz cinsiyeti🙈