BebekveAnneler Streptococcus agalactiae Üremiş. İdrar yolu enfeksiyonuymuş. Bunu yaşayan var mı? Doktor antibiyotik baslatacakmıs cok tedirginim Hamileliğimin 22. Haftasındayım Bundan önce ilk 3 ayda’ da üreplasma bakterisi vardı 2 kere antibiyotik kullanmıştım.
Elifinannesi_ BebekveAnneler 37. haftamdayım hala var bir kabus gibi geçmek bilmiyor. 25. Haftamdan beri peşimi bırakmıyor. Geçmişti şimdi tekrar başlamış idrarda enfeksiyon , maya yok yok 🤢
Beyzan738 BebekveAnneler illet bişey hamileligimn başından beri çekiyorum doktor tek kullanımlık toz ilaç verdi gram faydası olmadı tekrar verdi aynısından gene faydası yok haftaya kontrolm var antibytk isticem en etkili neyse onu verin dicem .. 24+4 haftaligim mahvetti beni kasığımda ağrı oluyor 2.5 lt zorla su iciyorm sudan tiksindim ama ona rağmen idrarim az geliyor tam gelmeynce de ağrı yapıyor çok canm sklyor bu duruma bı dicem haftaya gıdım de napcksa yapsn bebeğe geçmesin de
Hayat_Recep3480 BebekveAnneler benimde enfeksiyon vardı toz ilaç verdi doktor kullandım sonra biranda ishal oldum tekrar doktora gittim tahlil yaptılar amip diye bakteri çıktı antibiyotik verdi kullanıyorum biraz da olsa iyiyim
Seda9507 BebekveAnneler enfeksiyon benimde hiç bitmedi 35. Haftamdayım tozlar anlık geçiriyor tekrar başlıyordu benim. Antibiyotik kullandim oda geçirmedi. Kültür tahlili vereceğim
BebekveAnneler Elifinannesi_ Vagi hex verdi doktor bana doğuma kadar ara ara kullan dedi. AMPISID antibiyotik 750 mg Duobalance bv cron cnbt ilaç Bunları verdi doktor kullandınız mı daha önce?
BebekveAnneler Beyzan738 Vagi hex verdi doktor bana doğuma kadar ara ara kullan dedi. AMPISID antibiyotik 750 mg Duobalance bv cron cnbt ilaç Bunları verdi doktor kullandınız mı daha önce?
BebekveAnneler Hayat_Recep3480 hangi bakteri? Benim yazdığım bakteri mi? Ve kaç aylıksınız ben bıktım antibiyotiklerden
Hayat_Recep3480 BebekveAnneler 12 haftalık hamileyim bende önce enfeksiyon sonra hem bakteri dedi ismini soylmedi sonra amip olmuşsun dedi canım
Kelebekmadam Seda9507 bende 34 teyim çok kullandım geçmiyor vajinal mantara çeviriyor şimdi tekrar geldi şiddeti arttı :((
BebekveAnneler Seda9507 Vagi hex verdi doktor bana doğuma kadar ara ara kullan dedi. AMPISID antibiyotik 750 mg Duobalance bv cron cnbt ilaç Bunları verdi doktor kullandınız mı daha önce?
BebekveAnneler Kelebekmadam vagi hex kullan dedi bana doktor. Hamileliğin sonuna kadar ara ara kullan dedi. Mantar enfeksiyon vs iyi geliyormuş vajinal fitil. antibiyotik verdi + probiyotik
Slnn1122 BebekveAnneler Canım ben de kültür verdim aynı şekilde ben de bakteri ürüyor çıktı beş tane antibiyotik iğne vuruldum ayrıca yedi çeşit de ilaç kullandım
BebekveAnneler Slnn1122 Vagi hex verdi doktor bana doğuma kadar ara ara kullan dedi. AMPISID antibiyotik 750 mg Duobalance bv cron cnbt ilaç Bunları verdi doktor kullandınız mı daha önce?
Slnn1122 BebekveAnneler gyno glomaxin 14 tane fitil kullandım ,üromisin şaşe ,monurol şaşe ,vagi flora ,Azitro hap ,aksef antibiyotik 10 tane hap ,genta 120 iğne 5 tane bunların hepsini kullandım
Slnn1122 BebekveAnneler Ama doktor enfeksiyon bebek için çok daha tehlikeli bby geçebilir dedi o yüzden mecbur kullandım hepsini inşallah geçmemiştir Bebege Benim de önümüzdeki ay doğum üçüncü aydan beri enfeksiyonla mücadele ediyorum