betuss5 Yarin hastane randevum var grev varmiş bugun arkadasim muayne olamamiş .Yarinda devam edicekmi bilgisi olan varmi .
Asyaveannesi36 betuss5 yarın değil ben bugün cuma ve salı var diye biliyorum giden arkadaşıma öyle demişler
Ozlem2904 betuss5 benim randevum yarindi normalde bugune aldilar onun yerine o kadar yogunluk vardi ki baska dr lara aktarma vardi bende kendi dr uma muayne olamadim. Herkesi bugune almislar sanki
betuss5 Defne2018 yarina surmez insallah ,1 saatlik yol gidicem ilceden 🙄Son haftalardayim zor randevu buldum
Busrakzlkc betuss5 maaş artışı için değil. Sağlıkta şiddet,yoğun çalışma şartları,uzun nöbet saatlerinde azaltma yapılmadıgı için yapılıyor grev.
betuss5 Asyaveannesi36 iyi bari insallah oyledir .Saglik ocagina gittim bugun aslinda calisiyordu herkes 🙄
betuss5 Ozlem2904 internete baktim bugin icin gozukuyor grev aslinda ama bir kismida yarin yapacak yaziyor 🙄Devlete randevuda zor bulunuyor tekrar
elifinilki27 betuss5 2 gün devam edecek dediler bana bugün 4de randevum vardı da kısmet olmadı birde arayıp doktor varsa randevu alın cuma günü bitebilir belki dediler