Hakiko Elenatal 2 takviyesini kullananlar yan etki yapıyor mu ve tabletleri büyük mü? Bir de kokusu var mı? 🥴
Eylulykdz Hakiko kokusu var içince midem bulanıyor nefes almamaya çalışıyorum ama baya iyi güzel vitamin maşallah bebeğim baya büyümüş gelişmiş
Fy38 Hakiko ben kullanıyorum iki aydır yan etki görmedim ama kokusu var nefes almadan yutuyorum hemen ☺️
Zynp44 Hakiko 2. Paketi kullanıyorum 1.Yi bitirdim bende bence sivilce yaptı yada sivilce olacağından bilmiyorum ama bulantı koku vs. Hiç bişey yol gayet iyi hap sorunsuz
Happyelf 3 gündür kullanıyorum.Sanki bende uyku yaptı gibi ama eninde olamıyorum.Ayni anda demir ilacına da basladim belki onun etkisidir.Koku ve tat hissetmedim.Kolaylikla yutuluyor yapısından dolayı.
Rms0103 Bende kullanıyorum sadece hafif bir kokusu var onun dışında gayet memnunum yan etkide yapmadı bebeğimede zararı olmadı çok şükür
Minik0222 Haftadan beri düzenli kullanıyorum. Benim koku hassasiyetim yok. Rahatsız edici bir kokusuda yok. Biraz büyük tablet. Ama memnunum ben. Kan ilaçları midemi bulandırdığı için Solgar’ın demir takviyesini içiyorum. Elenatal ile birlikte.
ozdenonay Hakiko uzun süredir kullanıyorum kokusundan hiç hoşlanmıyorum. Bir yan etkisi olmadı bende.