Bsra-tasan06 Rabia344 2 haftadır kullanıyorum canım yoksa gözümü açamıyordum mide bulantısından :( bir tek o ilaç işe yaradı şükür ki. doktorum haftaya azaltacgz dedi bakalım bırakınca nasıl olcak
mucizem42 Rabia344 bende bugün göründüm ama ne yazdı bilmiyorum yarın Alaçam yapımı bende de aşırı bulantı var
Anne-anne 38+6 haftalığım hala kullanıyorum yemek yeme problemim var ama bütün kullanmıyorum yarım kırıp içiyorum mümkün mertebe midemin çekmediği ürünleri tüketmiyorum. Çünkü son zamanlarda doktorum çok almamaya özen göster dedi.
Rabia344 Bsra-tasan06 kaç haftalık hamilesin peki canım 14. Haftada biraz daha rahatlarsın dedi doktorum ama çok şiddetli mide bulantısı istifra var çok zor şartlar altındaydım bugün başladım zofere çok şükür çok iyi geldi 🤲🏻🥺🥺
Bsra-tasan06 Rabia344 13 haftalıgım bende aynı senin gibiydim hiçbişey yiyemiyordum yinede istifrag etmekten yorulmuştum :( doktorum banada 1 2 hafta içinde düzelirsin dedi inş seninde geçer. Sabahları tok karnına içiyorum ben sana nasıl verdi doktorn
Rabia344 mucizem42 inşallah güzel bir ilaç vermiştir. Geçmezse mutlaka tekrar gidin şimdiden size de çok geçmiş olsun😞
Rabia344 Bsra-tasan06 Amin canım inşallah geçer ya çok çok zor bir durum 😩🥺 banada sabahları bir tane iç dedi aynı zamanda prilam da kullanıyorum ben 10 gün içinde geçmezse serum takviyesi yapılacak. Rabbim tüm annelere şifa versin inşallah 🥺🥺