Yarenlisinden Kızlar aç yazmışlar ama çok bulantı yapıyor akşam yatarken alsak ne olur?? Öneriniz var mı sabahtan beri içim kaynadı
Ozlemyvz Yarenlisinden akşam yatarken değil ama tok karna alabilirsiniz dedi bana eczacı eğer bulantı yaparsa
Ebrudrgt Yarenlisinden hangi hapi iciyosu canm.benim doktorum migden bulaniyorsa tok alabilcegimide soylemisti yemekten 1 saat sonra flan. Ferrum benimki
okuyor Yarenlisinden ben yatarken içiyorum. Hem bulantı yapıyor hem kabız gibi oluyorum. Gece etkileri daha az. Ama kendi doktorunuza danışın tabi.
EsengulC Yarenlisinden benim doktorum da eğer bulamtı yaparsa gece yatmadan içebilirsin demişti ama her hap farklı yine doktoruna ya da eczacıya danış bi
Rengarenkk Benimde bulantı sorunum var. Bulantı için ayrı ilaç içiyorum gece. Sabah aç troid ilacı var. Doktorum demir hapını öğlen iç dedi. Kahvaltıdan iki saat sonra
Yagmurn Yatarken içebilirsin, önemli olan süt ve süt ürünlerinden en az 1 saat sonra içmen. Yanına bir mandalina-portakal yersen (c vitamini) daha iyi emilir.
Yarenlisinden Kızlar hepinize teşekkür ederimmm yatarken içmek daha iyi olacaktır inşallah sağlıklı günler geçirelim 😍😍
Neslhan Yarenlisinden merhabalar bulantım olduğu için doktorum yatarken içmemi söyledi. Çok şükür bir sorun yaşamadım. Sizde deneyebilirsiniz🌸
Deletedmom62627 Yarenlisinden her türlüsünü denedim hep midem bulandı bendebıraktım kus kus ciğerim sökülüyodu napim