Plllvr111 Pirayeada bi kadın doğumcu olarak söylüyorum bence mutlaka başka bi doktora da danışın 27 hafta küçük bi bebek değil 🙏🏻
35SD28 Pirayeada kuzum biz yatın 27. Haftaya gireceğiz. Ben hergün hissediyorum bebeğimi 🤲🤲 sürekli hareket ediyor. Parmaklarımla göbeğime pıt pıt yapınca da tepki veriyor. İçin rahat etsin bir acile git derim
Suzanne Pirayeada bazen düzensiz olabilir hareketler ama 25. Haftaya kadar diye biliyorum hiç hareket etmezse gözük doktora canım ama muhtemelen uyuyordur
Gmzeucr Pirayeada neden ulturasyonla bakmıyoda nstye alıyo onu anlayamadım pek çünkü nst için haftanız küçücük bende sizin haftanızdayımda
Gmzeucr Pirayeada bide dönüşlerini hissediyomusunuz yoksa dönüş hareketleridemi yok çünkü bazen bendede oluyo normalde çok hareketli olmasına rağmen dönüşleri daha çok oluyo tekme eskisi kadar yok
Gmzeucr Plllvr111 aa kadın doğum doktorumusunuz bi doktor olarak burda olmanız şaşırttı açıkçası 😂😂 sonuçta bizler size danışıyoruz 😂😂
Anne_N Plllvr111 kaç haftaya kadar düzensiz hissetmek normal? Ben bazı günler güçlü ve uzun süreli harekler hissediyorum. Bazen de günlerce hafif hareketler. 21+1
Plllvr111 Gmzeucr yok kadın doğum hemşiresiyim ama insan kendinde olunca hastalar gibi olmuyor daha çok merak ediyor bilgi olsa da burdan tecrübelileri okumuş öğrenmiş oluyorum ☺️
Pirayeada Defne2018 doktorum hastanede değil rahatlamak istiyorsan git nst ’ye bife bebeğe baksınlar dedi. Bende bekleyim dedim doktorum olmadığı için başkasına ’da baktırmak istemedim serkkajliyim