Zeynepp97 ikicocukmeselesi Zeytinyağlı yaprak sarması ile kuru biber dolması yaptım pişiyor yanına da dünden çorba var 😂
kuzeymomsss ikicocukmeselesi eşim hala uyuyor uyanmadan hiç birşeye elleyemiyorum 🤭 uyanınca karnıyarık ve pilav yapmayı düşünüyorum
aleladebirmom asyaa0 karnabahar varsa havuç patates de doğra at fırına mmm mis oluyor haftada iki gün yiyoruz🙃 Patatesleri incecik doğra bir de çok az koy suyunu karışık kızartma gibi oluyor öyle🙃🤗
ikicocukmeselesi Bende dolapta ne varsa pişirmeye karar verdim🤣 Fırında köfte patates Pilav Havuç tarator Çorba yok ocağı yeni cifledim batıramıcam daha fazla😂😂
Merveii ikicocukmeselesi et soteyle pilav var dünden kalan. Canım tarhana çorbası cekti onu yapcam yeter 😊
Prens1prenses2 ikicocukmeselesi valla ben çay satti yapıcam ben poğça ve patates salatası yapacağım son dakika eşim ayran çorbası istedi uyumsuz menü oldu bugün ama olsun bugün de böyle olsun
Lyra ikicocukmeselesi bugün kolaya kacicam et cikarticam yanına pilav salata cacık yeter artık yemek yapmaya halim yok 😂