keremveannesi Kızlar şimdi alacağım fikir verirseniz , fiyatı çok uygun geldi diğer arabalardan puset içinde 2400 TL ne diyorsunuz ??
Sevsin04 keremveannesi valla bende siyah gold aldım yengemde de var 2 yıldır kullanıyor çok memnun bende aldım ama daha kullanmadım kırmızıda erkeğe gider çok güzel durur tabi ben kasım indiriminde 2000 e aldım şimdi 2700₺ olmuş internetten mi alıcaksın
keremveannesi Birde rengi kırmızı , kırmızı olduğu için uygun zaten . Oğlum olacak uygun olur mu acaba
keremveannesi Sevsin04 genç bebe den alacağım Şimdi Prag diye bir model de buldum o fiyat .Prag mı sharp mı kararsız kaldım
Sevsin04 keremveannesi valla onu sen bilirsin ama bence bir an önce karar ver çünkü gün geçtikçe fiyat uçuyor ben bir ay önce aldım 700₺ şuan fark var
keremveannesi Deleted27272 Kraft pu travel sistem aldık canım kahverengi 3200 e aldık genç bebeden . Aldık 3500 dediler kasada zam yemiş yarım saatte 🙄
Deleted27272 keremveannesi ay şaka gibi ya ankarada genç bebe yok sanırım baktımda koca ankarada bi babymall buldum
keremveannesi Deleted27272 ah canım 🙄 e bebekte indirim olacak diyorlar dı ama bir an önce al tek önerimm bu olur daha da artacak dolar aşırı zam gelecek elini çabuk tut
Deleted27272 keremveannesi çok haklısınız dündü e bebek indirimi 😅 maddi açıdan bizim için iyi olmadı biz de bu hafta alacağız bakalım indirim kacti