gizem-ipek Toprak_hira59 Amin inşAllah, çok teşekkür ederim 🙏🏻 Tavsiyeleriniz için de çok çok sağolun çok yardımcı oldunuz bana en kısa zamanda toparlarsınız inşAllah 💐
Adaduru34 Toprak_hira59 ıgne acıtıyormu acaba ıgneden korkan bırıyım bırde sonda ne kadar takılı kalıyor
Toprak_hira59 Adaduru34 igne hic acitmiyor damar yolunu bile daha cok hissediyorsunuz sonda da bacaklarnizi tamamen hissedince ayaga kalkicaginiz zaman cikartiyorlar zaten onuda hic hisstemiyorsuniz uyusukken takiyorlar
Twiligtendless Toprak_hira59 merhaba hangi hastanede doğum yaptınız eşinizi almışlar sanırım öyle okudum hangi hastaneye sorduysam korona bahanesi ile eş içeri almıyoruz diyorlar lütfen hangi hastanede olduğunuzu söylermisiniz çok paniğim ben
Adaduru34 Toprak_hira59 peki o keserkenkı hareketler dokunuslar hıssedılıyormus ınsan panık yapar sanırım hıssedınce sızde oldumu
Toprak_hira59 Twiligtendless merhaba tekirdağ yasam hastanesinde dogum yaptim cok ta memnun kaldim esleri alıyorlar hatta refakatci sınırı felan da yok bazı yerlerde 1 kisi aliyorlarmis sanirim
Toprak_hira59 Twiligtendless Esim ben korkarim bayilirim felan demisti doktorumuz olmaz sende gel gerekirse seninde onune perde cekeriz felan diye esimi motive etmisti 😀
Toprak_hira59 Adaduru34 oyle panik yapilcak bi his degil cook narin bi dokunus hissediyordum ama ben hala beni hazirliyorlar sandim sonra bi baktim oglusumun sesi geliyor kestiklerini felan anlamiyorsunuz asla
Yenianneee21 Adaduru34 Ya maalesef karar veremedim yarın son kontrol günüm anestezi doktoru ile görüşeceğim 🙏🏻 Yaptıkları hareketler hissediliyor denildi onda çok korkar mıyım bilmiyorum 🤦🏻♀️