Busraaa0 Selamlar eşek arısı soktu bi saati geçti şişkinlik kızarıklık ve biraz ağrı var bi zararı var mıdır bebeğe başına gelen var mı?
Emlyjams Busraaa0 eşek arisi bebek için değilde büyük insan için sokana sıkıntı diye biliyorum bence acile.gitmelisin
Mesude112 Busraaa0 direk değil de ince tülbente sarılı buz koyun 15 dk aralıklarla ve acile gidin bence
Babies16 Busraaa0 siskinlik varsa hemen acile gidin.o siskinlik ilerleyebiliyor alerji ignesi yapiyorlar
NilaySipal Bilmediğin bi allerjin var ise solunumun durmasına kadar ve hatta komaya kadar gidebilir. Buz koy,oradaki dolaşımı yawaşlat ki diğer dokulara gitmesin ve oradaki doku şişkinliğine iyi gelir ama daha da kötü şişerse bence dktora git
Fasulyeemm Alerjin yoksa sorun olmaz gecen hafta benide soktu. Allaha sukur sorun olmadi doktora giderken sokmustu hemde bisey olmaz dedi o da
ElifNrkly Geçen hafta beni de kafamdan sokmuştu 😂 şişlik vb olmadı sirke ile temizledik ve biraz kanadı kanaması iyimiş zehirin dışarı Çıkması açısından. Eğer çok şiddetli alerjiniz yoksa bir sorun olmuyor Allah’ın izni ile 🙏🏼
Busraaa0 Yani arının büyüklüğünden mi korkiyim canımın acımasından mı anlamadım gitti doktoruma sordum hiçbişey olmaz merak etmeyin dedi ama bakalım hala var sızlaması
Llkk Busraaa0 doktor bisi olmaz dedi ise olmaz hatta ari sokmasi iyi diye biliyorum alerjisi olmayan insanalra bagisilligi guclendirio😁