K88_ tubaayy ben üçüncü dozumu da oldum doktorumun tavsiyesiyle 27. Haftamdayım hamile olduğumu bilmeden bir doz olmuştum ilk üç ay önerilmesinin için 4. Ay 2. Dozumu sonra 3. Dozumu oldum
Zehra9616 tubaayy ikisinide oldun biontech hic bi yan etkiside olmadi kolum bile agrimadi dogru duzgun geciktirme ol olmadiysan cnm
UmutsuzPolyanna İlk doz biontech olduktan hemen sonra hamile kaldım 14 haftalıkken 2. Doz biontech oldum hiç bi sorun yaşamadım
mercimek_findik Merhabalar ben ilk dozda hiç problem yaşamadım ama 16.haftamda 2.dozu oldum ve 2 gün sonra kanamam oldu ilgisi var mı bilmiyorum ama 3.dozumu o yüzden doğumdan sonra olmayi düşünüyorum
Aslylmz tubaayy korkma canım herkeste farklı etkiler seyredebiliyor. Allahın izniyle toparlarsın cabucak vücut kabullenme evresi gibi birşey .
Biyo_logg tubaayy ben hamileymişimfarketmeden ikinci dozu vurdm ve aşırı kolay geçti herhalde hormonlardan
FatihBatur tubaayy hayır ben sinovac tercih ettim biontec sanki böyle cok ağır bi asi gibi psikoloji oluşturduğu icin hic asi yaptırmamaktansa sinovac yaptırdım 20. Haftada ilk doz 24. Hafta da 2. Doz
mervegemen- tubaayy 2 doz biontech oldum şükür birsey olmadi insallah bebegimi de etkileyen birsey yoktur. Kol acısı da pek olmadı.
[silindi] tubaayy ilkinde bir kaç gün kol ağrısı, 2.de vücudum ağrıdan halsizlikten kırıldı bi parol içtim doktor tavsiyesi ile, geçti gitti bir kaç gün sonra