gokcekilic Ya kizlar burda bi kaç yerde okumustum bebeğin kafasının ultrasonda sağda yada solda gözükmesine göre cinsiyet söyleniyodu nasıldı o kendim icin değil görümcem icin bakicam
Deletedmom5545 gokcekilic genelde sağ olursa kız sol olursa erkek diye duydum Benim de soldaydı erkek oldu
Kubra_elif_ahmet gokcekilic O tezi biz çürütttük 🤷🏻♀️pek inanmayın çin takvimi pozisyon aşerme hepsi değişebiliyor
Selin12- gokcekilic canım çamaşırsuyu testi yapın kim denediyse hepsi doğru çıktı bende de doğru çıktı ben doğru sonuç verip vermediğini öğrenmek için yapmıştım sonucu biliyordum bilmeyen çok arkadaş yaptı ve hepsinin doğru cikti
gokcekilic Kubra_elif_ahmet benimki doğru cıkmıştı hem o pozisyonda hem çin takviminde o yüzden merak ettik 😂
gokcekilic Selin12- canım kendimin degil görümcemin sırf meraktan sorayım dedim camasır suyuyla falan ugrasamam görümce sonuçta 😂😂
Kubra_elif_ahmet gokcekilic Bende de tam tersi pozisyon Çin takvimi 12.hafta da doktor erkek olabilir dedi pazartesi günü gittim kızım olacağını öğrendim 😂
Selin12- gokcekilic sen hamileysen ve cinsiyeti biliyorsan bir dene sonra bakarsın görümcende dener doğru çıkıyor cunku
Selin12- gokcekilic idrarinizi yapın üzerine biraz çamaşırsuyu dökün az köpürür kiz çok köpürür ve kabarırsa erkek oluyor