Elif0611 hayat_23 doğru söylüyorsun canım haklısın gerçekten en iyisi testleri uygulamaları herşeyi çöpe atıp 2 günde bir düzenli ilişki hiç değilse insan stres yapmaz inşallah hakkımızda hayırlısı olsun😍
Fatma_4224 hayat_23 bat 21 ne umutluyum nede umutsuzum hayırlısı ne ise o olsun 🥰 4 ay ilaç tedavisi gördüm olmadı doktor tavsiyesi üzerine tedaviye ara verdik nasipde varsa hiç bir şey yapmadan da olur 😊 Ama aşırı gögüs hassasiyetim var sanırım adet olacam
hayat_23 Fatma_4224 Bat 22 bende, adet belirtisi genelde hamilelikte oluyor 1 kaybımda adet belirtisi ile öğrendim, nasip zamanını keske bilsek ama zamanı ve mekanı değil demekki, bu ay bekleyelim inşallah tutunur bebeklerimiz😬❤️
Fatma_4224 hayat_23 inşaallah kuzum hayırlısı ne ise o olsun ben 4 yıldır istiyorum hiç gebe kalamadım ne yazık ki cok yoruldum artık oluşuna bıraktık
Fatma_4224 hayat_23 Tüp bebek şuan düşünmüyorum canım yaşım 21. Yukurta gelişimi için ilaç kullanırken duzenlş geliyordu 26. Günde geliyordu ama ilacı bıraktım bu ay da 26. Gun diye hesaplıyorum ama ondan öncesi 35. Günde bir yada bir iki gun gecikiyordu bazen erken geliyordu
Royem62 hayat_23 21i canım ama ümidin var mı diye sor malesef yok 15 aydır hep negatif artık ne desem kendim de bilmiyorum 🥺😢
hayat_23 Royem62 Bende 22 canım, umut hep var zamanı da var bunuda idrak etsek sıkıntı etmeyiz aslında 😬🤍🤲 Sorunun falan var mı peki? Bende1bucuk yıllık istiyoruz 1 kaybım var
hayat_23 Fatma_4224 Erken evlendin sanırım. İnşallah bu ay tutunur bebişler yas daha genc haklsn cnm❤️ Bende 22..
Fatma_4224 hayat_23 evet kuzum 17 yaşımda evlendim. Eşimde sıkıntı yapma olursa olur olmazsa imtahanımız diyor beni rahatlatmaya çalışıyor tedaviyi bırakınca biraz kendimize geldik yoska sürekli düşünmek den stres etmekden bıkmıştım sen kaç yıllık evlisin
hayat_23 ayisigi3 esinde Kucuk mı yası? Bende 1 bucuk senelik evliyim esım henuz doktora gitmedi 1 gebelik oldu dustu doktor gerek yok demıstı, bizde salıverdk😬😅
Kayra_2362 hayat_23 8 aydır evliyim eğer bu ayda olmazsa 5 aydır sonuç hep negatif bakalım artık hayırlısı bu ay umutluyum ama yinede üzülmek istemiyorum bat 17